Gasloos
Behaaglijkheid
Full electric
Geruisloos
Nul op de meter mogelijk
A ++ label haalbaar

Alles in één

Een groot voordeel van het ZeroHome® systeem is dat verwarmen, koelen, ventileren en frisse lucht in één pakket zit. In tegenstelling tot een traditioneel verwarmings-installatie, koelt het systeem ook. Daarnaast zorgt ZeroHome® voor frisse lucht in de woning en ventilatie. Alles in één dus.

Een heerlijk verwarmde woning met ZeroHome

Verwarmen

Is uw Cv-installatie toe aan vervanging of bent u op zoek naar een gasloos verwarmingssysteem voor uw nieuwbouwwoning? Dan is ZeroHome® een uitstekend systeem voor uw woning. Geen radiatoren meer aan de muur, maar een persoonlijke weerman in een kast die aangesloten kan worden op één stopcontact. Samen met de luchtkanalen, roosters, kwaliteitsmeters en schoorsteen zorgt ZeroHome® ervoor dat de verwarmde of koele lucht daar komt waar het nodig is.


Overal dezelfde comfortabele warmte

Door de gehele ruimte voelt u het behaaglijke binnenklimaat. Of buiten nu de zon schijnt of de strenge vorst heerst, binnen is overal dezelfde warmte te voelen. Ook ramen, deuren en vloeren voelen warm aan. De koude straling wordt namelijk geëlimineerd door de dynamische isolatielaag. Warme lucht stijgt op en koelt af. Met ZeroHome® is dit verleden tijd. Door de gereguleerde druk ontstaat er in de gehele ruimte een homogene temperatuurbeleving. Temperatuurverschillen onder en boven in de ruimte zijn niet langer voelbaar en dat voelt heerlijk comfortabel.

Ventileren

Omdat we veel tijd van ons leven in huis doorbrengen, is een goede ventilatie van de woning van groot belang. Met ZeroHome® heeft u altijd gegarandeerd 100% verse buitenlucht in uw huis. Het systeem meet continu de binnenlucht en ventileert de woning. Anders dan traditionele systemen blaast ZeroHome® de lucht niet de ruimte in, maar wordt gefilterde buitenlucht op lage snelheid de ruimte ingebracht. Daar mengt de lucht zich met de aanwezige lucht en ervaart u een comfortabel behaaglijk klimaat.


Diffuus ventileren

Bij traditionele ventilatiesystemen ervaart u vaak tocht of trek. Deze ventilatoren blazen dan ook de lucht de ruimte in met een behoorlijke snelheid. Uiteraard wilt u trek en tocht voorkomen. ZeroHome® maakt gebruik van diffuus ventileren. Dit betekent dat de moleculen zich anders in de ruimte bewegen. Het systeem blaast de lucht niet de ruimte in, maar de lucht wordt op langzame snelheid op een gerichte wijze de ruimte ingebracht. Daar mengt de aanwezige lucht zich snel en efficiënt met de frisse buitenlucht en dat zorgt voor een aangename homogene temperatuurbeleving.

Hoe het ZeroHome systeem de woning ventileert
ZeroHome is verwarmen, koelen en ventileren in één

Koelen

ZeroHome® is alles in één. Dat betekent dat het naast verwarmen en ventileren ook koelt. Zo zorgt het systeem voor een heerlijk fris klimaat in huis, ook wanneer het buiten ontzettend warm is. En dat met minimale energiekosten!


Milieuvriendelijk koudemiddel

ZeroHome® werkt met minder milieubelastende koudemiddelen, de zogeheten R32. Dit koudemiddel is puur en kan daardoor eenvoudiger worden teruggewonnen en hergebruikt. En dat is een beter alternatief voor het milieu. Daarnaast heeft het R32-gas een lagere CO2 uitstoot en een lager GWP (Global Warming Potential) dan traditionele koudemiddelen. Er is dan ook minder koudemiddel nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Frisse lucht

’The Indoor Generation’ worden we ook wel genoemd, refererend aan het feit dat we zo’n 90% van ons leven binnenshuis doorbrengen. Een slechte kwaliteit van de lucht binnenshuis is echter niet gezond en vergroot de kans op astma en allergieën. Frisse gezonde lucht is wat we nodig hebben, ook in huis. ZeroHome® speelt hier goed op in. Door een systeem te ontwikkelen dat niet alleen verwarmt, koelt en ventileert, maar ook zorgt voor gezonde gefilterde frisse lucht.


Verse gefilterde buitenlucht in de woning

De gefilterde buitenlucht die ZeroHome® de woning inbrengt is heerlijk fris en lekker vers. Door het filtersysteem worden toxische gassen en stoffen geëlimineerd en verse, gefilterde lucht is het resultaat waar u in de woning van profiteert.

Heerlijk verse frisse lucht wordt uw woning ingebracht dankzij het ZeroHome systeem