Gasloos
Behaaglijkheid
Full electric
Geruisloos
Nul op de meter mogelijk
A ++ label haalbaar

ZeroHome®

Optimaal genieten van een comfortabel klimaat in huis met ZeroHome

Verwarmen, koelen, ventileren en frisse lucht in één, dat is het ZeroHome® systeem. Dit systeem maakt verwarming en airconditioning overbodig. In plaats van radiatoren, worden luchtroosters weggewerkt in de muur, vloer of plafond. Het is een uniek systeem in het realiseren van het meest optimale behaaglijk comfort. Het grote voordeel van het ZeroHome® systeem is dat het naast de temperatuur tevens de luchtvochtigheid en frisse lucht reguleert. Dat betekent dat u altijd geniet van een optimaal behaaglijk binnenklimaat.


Het unieke van ZeroHome

ZeroHome® is uniek in het realiseren van optimale behaaglijkheid in huis en is gebaseerd op natuurkundige wetten. Dankzij deze principes, welke in de gepatenteerde software van ZeroHome® zijn ingebouwd, kan het systeem diffuus ventileren. De frisse, gefilterde buitenlucht wordt de ruimte niet ingeblazen, zoals u gewend bent van een traditioneel ventilatiesysteem, maar de lucht wordt dankzij het regelsysteem gericht de ruimte ingebracht op lage snelheid. Hierdoor zijn tocht en geluidsoverlast verleden tijd en heeft u voldoende frisse lucht daar waar nodig. Doordat dit permanent gemeten en geregeld wordt door het systeem ervaart u een homogene, constante temperatuur beleving en zowel bovenin de ruimte als laag bij de grond is de temperatuur dan ook gelijk. En dat maakt dat u een behaaglijk binnenklimaat ervaart.

De voordelen van ZeroHome®

ZeroHome® vervangt een traditioneel verwarmingssysteem volledig. Met slechts één stopcontact verwarmt, ventileert en koelt het systeem de hele woning. U profiteert altijd van een heerlijk gezond en behaaglijk binnenklimaat.

 • Overal in huis een behaaglijk gevoel
  Dankzij de speciale regeltechniek wordt ervoor gezorgd dat overal binnenshuis een behaaglijk klimaat wordt gerealiseerd. U ervaart geen last meer van tocht of trek en zowel boven als beneden is het aangenaam lekker.

 • Alles in één op 1 stopcontact
  Het systeem is verwarmen, ventileren, koelen en frisse lucht in één. U heeft dus geen aparte verwarming, airco of ventilator meer nodig, maar kunt met de elektriciteit uit één stopcontact het hele huis verwarmen, koelen en ventileren.

 • Energiebesparend
  Met het ZeroHome® systeem bespaart u op uw energiekosten. Daarnaast kan het energielabel wel 2 stappen omhoog gaan. Energielabel A++ is zelfs mogelijk.

 • Steeds gefilterde verse buitenlucht
  Verse buitenlucht wordt gefilterd de woning binnengebracht. Dat zorgt voor meer comfort en een gezond binnenklimaat.

 • Milieuvriendelijk koudemiddel
  ZeroHome® werkt met het koudemiddel R32. Dit minder milieubelastende koudemiddel reduceert de milieu-impact met 68% en zorgt voor minder CO2 -uitstoot.

 • Buitenkap in alle RAL kleuren te bestellen
  Met de optionele buitenkap die om de buitenunit van uw ZeroHome® systeem wordt geplaatst, wordt de aanleg en het onderhoud vereenvoudigd en het geluid van de buitenunit gereduceerd.